Scriitorul Ionuț Caragea membru fondator şi vicepreşedinte al ASLRQ, prezent la convenția ROMCON

26 Oct 2016 by admin, Comments Off on Scriitorul Ionuț Caragea membru fondator şi vicepreşedinte al ASLRQ, prezent la convenția ROMCON

Asociaţia Română a Cluburilor şi Autorilor de Science-Fiction, ARCASF, organizează în zilele de 28, 29 şi 30 octombrie 2016, în incinta  Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti (str. Academiei 18-20), a 37-a Convenţie Naţională a Cluburilor şi Autorilor de Science-Fiction, convenţie cunoscută sub numele de ROMCON (http://romconsf.ro/romcon-2016-bucuresti/conventia-nationala-de-science-fiction/).

La acest eveniment, scriitorul Ionuț Caragea  își va prezenta/lansa romanul S.F. “Discipolii zeilor de altădată”, apărut în 2015 la ed. eLiteratura din Bucureşti (http://ionutcaragea.ro/proza_files/proza%20S.F_files/discipolii.htm)

,,Totodată, sper să vă citesc şi câteva fragmente din povestirile cu care am participat la două dintre concursurile de proză scurtă de ficţiune din acest an.

Puteţi distribui acest mesaj şi altor prieteni pasionaţi de S.F.

Mai multe detalii despre ROMCON în zilele următoare.”

Vă aştept cu drag,

Ionuţ Caragea

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii