Gheorghe Păun: Călin Georgescu o mare șansă pentru România

13 Dec 2016 by admin, Comments Off on Gheorghe Păun: Călin Georgescu o mare șansă pentru România

Această şansă se numeşte Călin Georgescu. I-am citit cărţile, apoi l-am ascultat, de două ori chiar în Curtea de Argeş, am vorbit cu el, am vorbit şi cu alţii despre el. M-a convins, îl cred, îl susţin. Ştie ce spune şi le spune bine, profesionist-lucid, cu dragoste de neam, are un proiect de ţară, PENTRU ŢARĂ, lucru rar, dacă nu unic, în peisajul politic românesc contemporan. Revedeţi „Cumpăna României”, cartea pe care a publicat-o de curând la Editura Christiana, pentru detalii, pentru argumente.

 

Am primit acum două zile comunicatul de presă care urmează (se găseşte şi la http://fscro.eu/comunicat-de-presa-2/).

 

Îl reiau integral, semn că ader la el fără rezerve, şi-l propun astfel şi prietenilor revistei. Interpretaţi, vă rog, apelul ca fiind unul naţionalist, în sensul bun al cuvântului, şi nu unul politic. Timpul nu mai are răbdare, istoria ne trage de mânecă, acordându-ne (încă) o şansă. S-o folosim!

 

Cu speranţe, cu bune presimţiri,

Gheorghe Păun

 

***

COMUNICAT DE PRESA

Noi, Federaţia Societatea Civilă Românească, constituită din 12 entităţi juridice reprezentative la nivel naţional care au încheiat mai multe parteneriate şi protocoale de colaborare cu ONG-uri din educaţie, sănătate, cultură, energie, diplomaţie şi din mediul de afaceri, reprezentând interesele a peste 3 milioane de cetăţeni profund nemulţumiţi de felul în care arată astăzi ţara, facem apel către clasa politică să ia în considerare propunerea societăţii civile pentru funcţia de Prim-ministru al României, în persoana domnului Călin Georgescu.

Este momentul trezirii conştiinţelor naţionale, iar proiectul de ţară „HRANĂ, APĂ, ENERGIE”, pe care domnia sa îl propune, se identifică pe deplin cu idealurile şi revendicările societăţii civile româneşti.

Prin urmare, i-am solicitat public, astăzi, 2 noiembrie 2016, în cadrul conferinţei susţinute la Universitatea Politehnica din Bucureşti să accepte propunerea noastră de a prelua guvernarea ţării, de a readuce la viaţă adevăratele valori ale neamului românesc şi de a scoate ţara din marasmul în care se află. Răspunsul domniei sale a fost ferm: „Sunt gata să fac acest lucru, ştiu ce este de făcut, am cu ce şi am cu cine. Mă ofer să îndrum şi să călăuzesc poporul român către libertate. Folosiţi-mă!”

În opinia noastră, domnul Călin Georgescu este omul cel mai potrivit pentru a strânge în jurul său toate resursele pentru realizarea reconcilierii naţionale. Proiectul de ţară cu care ni se adresează nouă, poporului român, constituie un veritabil program de guvernare.

Cerem poporului ca în vremurile actuale, în care politicienii se sfâşie între ei, să fim împreună cu toţii şi să impunem partidelor politice care se vor confrunta în alegerile din decembrie să răspundă apelului nostru de a instala la Palatul Victoria un premier patriot, unificator de forţe naţionale, cu o reputaţie morală şi profesională ireproşabilă pe plan naţional şi internaţional, emanat de societatea civilă autentic românească.

În urma discuţiilor din grupurile informale reunite într-o coaliţie a forţelor naţionale, cerem Preşedintelui României să ia act de voinţa noastră în a-l desemna ca viitor Prim-ministru pe domnul Călin Georgescu.

ROMÂNI, este timpul să propunem şi să susţinem NOI un premier care îşi iubeşte ţara cu adevărat!

Federaţia Societatea Civilă Românească

COALIŢIA FORŢELOR NAŢIONALE

———————

A consemnat,

Academician Gheorghe PĂUN

Curtea de Argeş

7 decembrie 2016

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii