George ROCA: Pianista Corina Ungureanu – Kiss într-un concert extraordinar din Germania

30 Dec 2016 by admin, Comments Off on George ROCA: Pianista Corina Ungureanu – Kiss într-un concert extraordinar din Germania

Asociaţia Artiştilor Germană organizează pe 13 ianuarie 2017, de la orele 19:00, Concertul Extraordinar de Anul Nou.

La Sala „Bechstein” din Düsseldorf (NRW) pot fi ascultate piese de la prelaclasic până la muzică contemporană/modernă, unde pianista Corina Ungureanu-Kiss va interpreta o lucrare modernă „Epitaf II (1987/1995) a compozitoarei românce Dora Cajocaru*.

Criticii de specialitate o apreciază pe Corina Ungureanu-Kiss ca pe o muziciană  fascinantă pentru calităţile ei interpretative, dovedind de fiecare dată o continuă reflectare asupra stilului componistic. A concertat în mai multe ţări (Ungaria, Belgia, Luxemburg, Italia, Spania, USA), însă cea mai susţinută prezenta artistică se înscrie în Germania.

——————————-

* Dora Cojocaru (n. 1963, Baia Mare) a absolvit Academia de Muzică din Cluj-Napoca şi Hochschule für Musik Köln. Este doctor în muzicologie, a obţinut 13 premii pentru compoziţie şi muzicologie, iar din 2002 trăieşte în Canada.

 

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii