Ștefan Dumitrescu: A doua scrisoare literară și pedagocică adresată românilor

20 Jan 2017 by admin, Comments Off on Ștefan Dumitrescu: A doua scrisoare literară și pedagocică adresată românilor

Aceasta este A Doua Scrisoare literară și pedagogică. Vor urma în ordine alte  Scrisori, în care le  arătăm românilor adevărata situație în care ne găsim, starea foarte gravă și periculoasă în care a fost adus poporul român. Vă vom ajuta, dragi români, să înțelegem ce s-a întâmplat cu noi în anii aceștia, de ce suntem un popor dezorientat care habar nu avem încotro mergem și ce este cu noi, de ce poporu daco-român a rezistat două mii de ani în fața tuturor năvălirilor și de ce acum ne-am prăbușit ca un castel de cărți. Cum a  fost posibil să ajungem în  halul acesta.  Apoi, după ce vom înțelege de ce și cum am devenit Victima și Obiectul celui mai Mare Război din istoria noastră care ne-a  distrus aproape total, vă vom arăta, dragi Români soluția prin care putem să ne salvăm în istorie. Și cum putem deveni chiar un Mare Popor. Intrați ca și până cum pe siteul nostru www.stefandumitrescu.com, apoi mergeți al Secțiunea Povestiri de dragoste (Scrisorile aceste sunt adevărate Scrisori de dragoste adresate poporului român) unde veți găsi „Scrisorile noastre literare și pedagogice„, de la prima scrisoare până la ultima ! Fie ca Domnul să fie cu noi tot timpul pe acest drum !

 

SCRISORI LITERARE ȘI PEDAGOGICE

APEL ADRESAT POPORULUI ROMÂN !

PATRIOȚI ROMÂNI, NU MAI PUTEM AȘTEPTA, ȚARA ESTE APROAPE TERMINATĂ.  DACĂ NU  SE VA ÎNTÂMPLA UN MIRACOL ÎN ISTORIA NOASTRĂ CARE SĂ NE SALVEZE VOM DISPĂREA CA POPOR ȘI CA NAȚIUNE.

 DE ACEEA TREBUIE SĂ NE ORGANIZĂM,  SĂ PORNIM LA LUPTĂ SĂ SALVĂM  ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN !

PREGĂTIREA REVOLUȚIEI PENTRU SALVAREA ROMÂNIEI !

 A DOUA SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ

 Cu siguranță că suntem cu toți dezamăgiți, mai mult scârbiți de clasa politică românească.  Am văzut cum  s-a consumat circul  trist dintre  Dragnea-PSM și  Klaus Iohannis. Bine că s-a terminat.(dar nu s-a terminat) Mâine sau în zilele următoare Iohannis va trebui să aprobe desemnarea primului Ministru propus de PSD în persoana d-lui….În cazul în care nu o va face va fi  jale…O va  face însă pentru că ține de scaun, și pentru că  ar provoca foarte multe tensiuni și haos în viața societății românești. Ar fi  pentru el sinucidere curată.

 Pentru un analist atent al scenei politice și pentru un cunoscător profund al clasei politice românești situația poporului român și a României rămâne foarte gravă și periculoasă. Prevedem că vor urma aceleași certuri și același circ care durează de 27 de ani în timp ce Economia va fi jefuită în continuare, românii vor pleca din țară, situația în spitale va rămâne la fel dezastruoasă, învățământul se va scufunda și mai mult. Aceasta este previziunea  noastră de viitorolog.

  Sigur este mai bine că a câștigat alegerile PSD-ul decât PNL, sigur este puțin mai bine că vor fi mărite salariile medicilor și ale profesorilor, DAR SITUAȚIA ORGANISMULUI NAȚIONAL ROMÂNESC VA RĂMÂNEA DRAMATICĂ. România  fiind în continuare în situația  de a fi o țară jefuită, săracă, manipulată din care românii vor pleca și în situația de a dispărea. Și iată de ce?

ADEVĂRATA  STARE A ORGANISMULUI NAȚIONAL ROMÂNESC. Din păcate foarte puțini români conștientizează SAU ȘTIU situația foarte gravă în care se găsesc poporul român și România. Când spunem Organismul Național Românesc ne referim desigur la România și la Sistemul socio-economic românesc, pe care le vedem în  ansamblul lor, ca un ORGANISM VIU. Aceste concepte definesc cum am spus aceiași realitate, România.

Dacă mess-media, ne gândim în primul rând la televiziuni, la radio și la presa scrisă, care nu prea mai este cumpărată, ne bombardează ziua și noaptea cu scandalurile din lumea politică, din lumea mondenă, dacă ne intoxică mințile și sufletele cu miile de accidente mortale, de crime, de scandaluri, de sinucideri, de furturi,și jafuri, (aceste fiind de fapt UN RĂZBOI INFORMAȚIONAL, PSIHOLOGIC, CULTURAL ȘI EDUCAȚIONALE PREMEDITAT) ei bine această mass media ne-a ascuns și ne ascunde, manipulându-ne, spălându-ne creierele adevărata stare îngrozitoare și îngrijorătoare a poporului român și a României.

 Credem că 80 sau 90 la sută dintre români (ceea ce este foarte grav) nu știu care este adevărata situație a României. Există doi (la care adăugăm Biroul de Viitorologie de la București) oameni pentru care avem o deosebită stimă, care au avut curajul și luciditatea să le spună românilor adevărata situația a poporului român și a României. Este vorba despre profesorul univ de Economie, Ilie Șerbănescu,  pe care l-am văzut mai des la Antena 3 și despre dl Călin Georgescu, Președintele Filialei de la Viena a Clubului de la Roma. Circulă pe internet o Scrisoare a d-lui Ilie Șerbănescu în care patriotul,  lucidul economist ne spune foarte clar că România nu mai are Economie, că România este o colonie și o piață de desfacere, că apa le-am dat-o francezilor și  pentru apă le plătim lor, pentru curent electric le plătim italienilor, pentru gaz le plătim rușilor, că 80 la sută din industria României a fost distrusă, că 80 la sută din capitalul din România este străin, că 80 la sută din resursele țării au fost vândute, că peste 40 la sută din pământul arabil al României a fost vândut străinilor… Și acesta este Adevărul, dragi români, îngrozitor Adevăr !

 Articolele domnului Călin Georgescu completează imaginea dezastrului României. Astfel, ne spune domnul Georgesu, Economia românească a suferit distrugeri care sunt mai mari decât distrugerile provocate de Primul și al Doilea Război mondial și de cutremurului din anul 1977 la un loc. Că distrugerile provocate României depășește 1000 de trilioane de euro. Cifra este enormă și din păcate adevărată. Altfel spus Organismul național românesc a fost distrus în proporție de peste 80 la sută. Știți dumneavoastră ce înseamnă să tai dintr-un organism uman, (din corpul dumitale, cititorule) și să distrugi 80 la sută din el, așa cum s-a întâmplat cu  Sistemul economic românesc și cu Organismul național românesc ? Vă spunem noi, organismul acela uman din care tai 80 la sută este de acum infirm, și este condamnat să sucombe. Aceasta este situație Organismului național românesc, dragi români în această perioadă postcomunistă.

La aceasta imagine a dezastrului românesc adăugăm următoarele distrugeri suferite de populația României. Astfel în anul 1989, anul în care a căzut Ceaușescu, regimul comunist, populația României era de 23.346.000 de locuitori. Populația activă, angajată în câmpul muncii, era de peste 11 milioane de oameni care munceau în Economia românească și care produceau. Populația școlară era și ea de peste 10 milioane de elevi și studenți. Ei bine, populația României mai este astăzi, în anul 2016, de circa 16-17 milioane de locuitori, aceștia fiind în marea lor majoritate bătrâni, pentru că toți acei care  au putut și pot să muncească au  plecat în străinătate. (De fapt nici nu se mai știe câți români au rămas în țară).

Ei bine din acești 16-17 milioane de român, peste 5 milioane, forța de muncă cea mai bună, a emigrat plecând la muncă în străinătate, astfel că în țară au mai rămas  în jur de 11-12 milioane de români.  Cu toții  știm că  multe sate românești au dispărut, iar majoritatea satelor românești sunt goale, sunt îmbătrânite, că sunt sate în care nu s-a mai născut un copil de zece ani. Și ca urmare a scăderii natalității în țară au fost desființate peste 4000 de școli generale, rămânând într-o comună numai Școala de la centru, unde întâlnim 6 copii în clasa I, 5 în clara a II-a, 7 în clasa a III-a. Dacă mergem seara prin orașele României vom vedea că aproape jumătate din ferestrele blocurilor sunt neluminate, semn că în acele apartamente nu mai locuiește nimeni, pentru că cei care locuiau în acela apartamente sunt plecați la muncă în străinătate. Numărul elevilor a scăzut în comparație cu cel al anilor  1989 de peste 5 ori… Această scădere catastrofală a numărului de locuitori ai Românei, acest dezastru  al populației României se numește GENOCID, ȘI EL PUNE ÎN PRIMEJDIE ÎNSĂȘI EXISTENȚA POPORULUI ROMÂN ȘI A NAȚIUNII ROMÂNE ÎN ISTORIE. Peste nici zece ani populația de etnie romă, singura care a crescut în această perioadă, și încă substanțial, demografic, va depăși populația  de etnie românească și atunci noi, românii, vom dispărea ca popor, devenind a doua etnie pe acest teritoriu străbun, daco-românesc.

În această situație se găsește deci poporul român, este distrus din punctul de vedere al populației mai mult de jumătate. Faptul că în țară au rămas doar bătrânii, faptul că nu mai există forță de muncă nici la sate nici la orașe, că nu mai găsești într-un sat un tâmplar, un cizmar, un mecanic, și aceiași situație este și în orașe, este semnul sigur al prăbușirii la pământ a poporului român.   

 Faptul că din 1989 până azi, din cei 23 de milioane și ceva de locuitori câți avea România au murit peste 6 milioane de oameni, iar din cei 16-17 milioane, câți români am mai rămas, peste 5 milioane au fugit la muncă în străinătate ESTE UN GENOCID MAI MARE DECÂT HOLOCAUSTUL  DIN CEL DE AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL.

 Este așa, sau nu este așa, dragi români, din țară și din diasporă ? Este  sau nu este așa stimați domni care lucrați în serviciile secrete și care trebuia să păziți Organismul național român ca pe ochii din cap ? Este așa sau nu este așa, stimați colegi care lucrați în mass-media și care ați ascuns poporului român acest Adevăr teribil, preferând să faceți emisiuni pentru rating ?  ? Acesta este Adevărul, dragi români, și dacă suntem oameni cu  mintea pe umeri și dacă mai ținem la țara aceasta, trebuie să privim acest adevăr în față și să încercăm să rezolvăm Situația-problemă dramatică a poporului român și a României. De ce nu ne-au spus politicienii, partidele politice acest ADEVĂR DUREROS ȘI PERICULOS, MARE CÂT ROATA CARULUI ?

Pentru că acest dezastru istoric, total al României, a fost provocat în primul rând de clasa politică  românească ! Și pentru că politicienilor nu le pasă absolut deloc de poporul român ! Ei chiar sunt interesați să ascundă acest adevăr. Și în loc ca politicienii să ne spună acest adevăr, ca să ascundă  adevărul, să ascundă situația dezastruoasă a poporului român (creată de ei) ei promit  la nesfârșit în campaniile electorale și după ce ajung pe funcţii marea cu sarea. Că vor construi mii de kilometri de autostrăzi, că vor mări salariile și pensiile,  că vor crea zeci de mii de locuri de muncă. Dar, vai, toate acestea nu au fost decât minciuni, un mod grosolan de a ne manipula, de a ne minți, de a ne scuipa în faţă, de a ne călca în picioare, dus la extrem. Iar noi ne-am lăsat manipulați, mințiţi și nu am luat nici o atitudine, nu am  avut nici o reacţie (în afara celeia de a fugi din ţară ca potârnichiile, de a tăcea şi de a fura şi noi din ce a mai rămas) în faţa faptului că politicienii ne-au jefuit și ne-au mințit ca pe nişte gâște.  

Dar dacă politicienii, care sunt principalii artizani ai distrugerii Organismului național românesc au tăcut mințindu-ne în continuare, Mass-media care are funcția de a ne informa de ce ne-a ascuns acest Adevăr !?

Nu v-ați întrebat niciodată de ce nu ne spune nimeni în România că Economiei românești, care este baza, temelia existenței acestui popor, i s-au produs distrugeri care depășesc 1000 de trilioane de euro, și nu zice nimeni nimic ?  De ce nu se întreabă nimeni dacă pământul unei țări este vândut străinilor, deci nu mai este al acelei țări, pământul fiind temelia care hrănește  poporul, ce se întâmplă cu această țară și cu acest popor ? La asta mai adăugăm faptul că țara noastră nu mai are Economie și este doar o piață de desfacere și  o colonie, iar  locuitorii  care trăiesc într-o colonie sunt sclavi moderni, neosclavi. Așadar poporul român a fost deposedat  de aproape jumătate din pământul său, din pământul țării. (pământ care a fost apărat  cu sânge de moșii și strămoșii noștri). Ca să apere acest pământ în Primul război mondial au murit peste 300 de mii de români. Și ca și cum nu am fost distruși destul Poporului român i-au fost jefuite și furate pădurile, astfel că de la cea mai mică ploaie au loc inundații ale localităților. Ne întrebăm și vă întrebăm, dragi români, vă întrebăm domnilor politicieni, domnilor care lucrați în mass-media, domnilor scriitori, domnilor artiști, domnilor intelectuali, domnilor profesori universitari care tăceți, ce popor este acela care a fost deposedat de 80 la sută din bunurile cerate de el, și căruia  i-a fost asasinată un sfert din populație, iar celălalt sfert a fost alungat la muncă în străinătate, lipsind Țara de forța de muncă ?.

Bine, dar dacă oamenii politici au mințit la fiecare Alegeri poporul, manipulându-l ca pe o turmă, dacă presa a preferat să ne bombardeze cu milioanele de crime, de  accidente, de violuri, de sinucideri, cu circul oribil făcut de politicienii care se certau între ei în parlament și pe sticla televizoarelor în față, ca să fure în spate în cârdășie, POPORUL ACESTA CHIAR NU A AVUT CONȘTIINȚE CARE SĂ-I SPUNĂ ADEVĂRUL ȘI CARE SĂ LUPTE PENTRU EL ?  Mari conștiințe așa cum a fost și cum este Vladimir Bukovski, pentru care avem un mare respect. Acesta este adevărul, poporul român, România nu au avut aceste Mari Conștiințe, în primul rând pentru că nu le-a dat, nu le-a creat. Pentru că mediul românesc nu permite apariția și cultivarea unor asemenea Mari Personalități. Mulțumim Domnului pentru că am avut totuși Economiști ca domnule Ilie Șerbănescu și  ca domnul Călin Georgescu șu ca Biroul de viitorologie.

2

Bine și dacă aceasta este adevărata situație a poporului român și a României ce ar trebui să facă românii ? În primul rând ar trebui să se gândească la salvarea Țării și a lor, a Economiei, a populației. Dar nu se întâmplă acest lucru. Pentru că s-a întâmplat ceva foarte grav cu poporul român, așa cum ne spune actorul  Florin Zamfirescu :

„Erai cinstit, harnic și iubitor de glie si de familie. Ce te-a schimbat?
Nu vezi că ne pierdem unul de altul?
Tu, POPOR român ești cel care dai bir cu fugiții!
Nu-ți mai pasă de străbunii pe care i-am strâns la pieptul meu?
Nu mai vrei ca nepoții tăi să se scalde în apele mele?
Nu-ți mai plac bucatele pregătite de mine?
Mă lași singură, la cheremul tuturor?
Mă simt tăvălită și necinstită de toți năvălitorii”.

Ca  să putem ajuta poporul român ajuns în starea aceasta de letargie când  este asemenea unei vite căreia s-a dat cu parul în cap și abia se mai zbate muribundă căzută la pământ va trebui să înțelegem ce s-a întâmplat în istorie noastră și în ultimii 27 de ani cu neamul daco-românesc, de se comportă în acest  mod sinucigaș.

„Tu, POPOR român ești cel care dai bir cu fugiții!
Nu-ți mai pasă de străbunii pe care i-am strâns la pieptul meu?
Nu mai vrei ca nepoții tăi să se scalde în apele mele?”

Cuvintele acestea ar trebui să ne urmărească, să ne cutremure și să nu ne lase să dormim.  Cum adică, poporul lui Decebal și al lui Ștefan cel Mare a rezistat două mii de ani și să se prăbușească acum într-un mod atât de rușinos și de facil ?. Credeți-ne că nu este de colea ca poporul român, trăitor în aria carpato-dunăreană, care este de două mii de ani temelia și creuzetul în care s-a format Europa să dispară, iar noi, românii să fin total nepăsători și inconștienți.

Dar mai poate fi oare salvat poporul român ajuns în această situație când este jefuit și căzut la pământ ? Mai poate fi oare salvată România ?  Foarte mulți români, peste  50 la sută, cred că soarta poporului român și a României este pecetluită, că suntem  distruși definitiv și că nu ne mai putem reveni. Iată ce ne-a scris pe f b doamna Ionica Anghelina, și are mare dreptate.

„V-ați trezit târziu. De cine să-l salvați ? Viitorul României este rămas în mâinile lui Dumnezeu. Biroul de viitorologie decomandată nu privește departe. Surprindere totală”.

 Îi răspundem doamnei Ionica Anghelina că are dreptate. Credem și noi că soarta poporului român nu mai este în mâinile lui, pentru că nu vrea să și-o asume, și că este în mâinile lui Dumnezeu.  Cât despre afirmația că ne-am trezit târziu îi răspunde doamnei Ionica Anghelina, că ne-am trezit din anii 1991-1992, când am înțeles că România, Economia românească, întregul Organism Național Românesc sunt Victima și Obiectul celui mai mare război, a celui mai abscons, perfid și distructiv război cu care s-a confruntat poporul daco-român în toată istoria lui. Și că privirea noastră bate din trecut până departe în viitor ! O să demonstrăm lucrul acesta în Scrisorile următoare. Acest război mascat invizibil, atât de savant, de subtil și de distructiv a distrus Ființa națională românească în proporție de peste 80 la sută, a jefuit Economia românească la sânge, a distrus populația României într-un mod de necrezut, ne-a furat și ne-a distrus aproape toate resursele dăruite de Domnul, cum nu se poate închipui. Numai războaiele daco-romane din anii 101-102 și 105-106 au mai distrus poporul daco-român și bogățiile lui așa cum ne-a distrus acest Război mascat din ghearele căruia trebuie să ieșim cât mai repede, pentru că astfel nu mai rămâne nimic din poporul lui Ștefan cel Mare și al lui Mihai Viteazul.

     Să reținem, niciodată poporul român și România nu au mai fost distruse ca acum în istorie. Atunci, după Războaiele daco-romane din anii 101-102 și 105-106 au dispărut doar Statul dac și instituția regalității, (pierderi foarte grave, poporul dac continuând să existe prin istorie decapitat, fapt care l-a supus la mari suferințe) poporul dac continuând să existe în istorie ca vai de mama lui. Acum, așa cum este căzut la pământ, incapabil de orice reacție, nu știm dacă poporul român se va mai putea ridica, se va mai putea slava vreodată. Noi asta facem prin acest „Scrisori literare și pedagogice” (și psihoterapeutice), prin cărțile pe care le-am scris (”Psihologia și Pedagogia poporului român”, ”Explicarea poporului român”, „Filozofia destinului românesc”, pe care le găsiți la Librăriile Mihai Eminescu și Mihail Sadoveanu din București) și pe care le vom scrie, prin poemele patriotice dramatice, încercăm să trezim poporul român la realitate, să-l ajutăm să se regăsească, și să iasă învingător din acest Mare Război mascat invizibil. De aceea vă spunem avem nevoie pe acest drum al Salvării poporului român de prieteni și de soldați loiali  României. Veniți cu noi, dragi români, vă așteptăm. Fără dumneavoastră nu ne putem nici salva nici ieși învingători. Fie ca Domnul să ne asculte ruga și să ne călăuzească pe acest drum foarte greu !

AȘADAR, DIN ACEASTĂ SITUAȚIA, DE PE ACEST ALINIAM PORNIM LA DRUM SĂ SALVĂM POPORUL ROMÂN ȘI ROMÂNIA !

   Ștefan Dumitrescu, scriitor , Purtător de cuvânt al Biroului de Viitorologie de la București

  1.  12. 2016

 

Sursa: http://www.stefandumitrescu.com/2016/12/29/doua-scrisoare-literara-si-pedagogica/

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii