Ștefan Dumitrescu: A treia scrisoare literară și pedagocică pe drumul salvării poporului român și al României

20 Jan 2017 by admin, Comments Off on Ștefan Dumitrescu: A treia scrisoare literară și pedagocică pe drumul salvării poporului român și al României

Este ultima zi a anului 2016, un an greu, dureros în istoria poporului român. Chiar și în zilele acestea ale Sărbătorilor  de iarnă și în ajunul Anului nou este bine  să rămânem lucizi și să ne gândim în primul rând la țară. Poporului român și României nu le este bine…Din Organismul național  care era România în 1989 a mai rămas doar jumătate… 80 la sută din ce se produce în  Țară merge în afară, nu mai avem Economie, populația țării s-a înjumătățit, copiii noștri nu mai au nici un viitor, țara a ajuns o colonie și o piață de desfacere, în care noi nu suntem altceva decât neosclavi…Copiii noștri nu mai au nici un viitor în țara părinților lor. Tocmai de aceea este bine ca patrioții  acestui neam, dacă mai există, să treacă la salvarea Țării. Noi îi invităm să lectureze  „A treia Scrisoare literară și pedagogică”, pe drumul  pe care am pornit, acela al Salvării poporului român și al României.  V-am fi recunoscători dacă ați lectura și această Scrisoare. Pentru ca să o puteți citi intrați ,vă rog, pe site-ul www.stefandumitrescu.com,  apoi în secțiunea „Povestiri de dragoste”, unde veți putea lectura toate Scrisorile. Sărbători fericite, La mulți ani tuturor românilor ! Fie ca Domnul să nu lase acest neam să piară ! Doamne ajută !

 

SCRISORI LITERARE ȘI PEDAGOGICE

APEL ADRESAT POPORULUI ROMÂN !

PATRIOȚI ROMÂNI, NU MAI PUTEM AȘTEPTA, ȚARA ESTE APROAPE TERMINATĂ.  DACĂ NU  SE VA ÎNTÂMPLA UN MIRACOL ÎN ISTORIA NOASTRĂ CARE SĂ NE SALVEZE VOM DISPĂREA CA POPOR ȘI CA NAȚIUNE.

 DE ACEEA TREBUIE SĂ NE ORGANIZĂM,  SĂ PORNIM LA LUPTĂ SĂ SALVĂM  ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN !

PREGĂTIREA REVOLUȚIEI PENTRU SALVAREA ROMÂNIEI !

 A TREIA SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI

    Ne continuăm  mersul pe drumul Salvării  poporului român și al României. Cu Prima și ”A Doua Scrisoare literară și pedagogică” am făcut primii pași pe acest drum. Îl mai rugăm încă o dată pe Domnul ca de la El să ne vină Gândul, Ideea de a porni la acest drum, El să fie cel care ne-a îndemnat să pornim pe drumul Damascului, să ajutăm poporul român să se salveze în istorie.

       Lecturând „A doua scrisoare literară și pedagogică” am văzut situația dezastruoasă în care se află poporul român, în care a fost adusă România. Ea este  una dintre cele mai dezastruoase situații din toată istoria acestei Țări. Niciodată populația acestei Țări, românii, nu au emigrat într-un număr atât de mare, aproape un sfert din toată populația românească a emigrat în alte țări. Niciodată nu au murit atât de mulți români, peste șase milioane, într-un sfert de veac, niciodată în istorie, de la Burebista și Decebal încoace, poporul român nu a avut o creștere demografică negativă, și pe  un interval de timp atât de mare, peste un sfert de veac. Ceea ce înseamnă că poporul român, neamul daco-românilor, a fost lovit crunt, distrus la temelia lui biologică, la rădăcina sa genetică. Or asta pune în primejdie însăși supraviețuirea poporului daco-român, care se află aici în aria carpato-istro-pontică de la Început…Niciodată într-un interval atât de mic, de 25 de ani, poporul român nu a pierdut un sfert din Corpusul lui biologic, români care au fost puși în situația de a muri, (anual mor în spitalele din România peste 80 de mii de oameni, care în condiții normale ar fi putu să trăiască)  iar cu cei plecați în afară, jumătate din Organismul național românesc a fost dislocat și distrus. Altfel spus, cel mai bătrân popor, cel mai vechi popor european, cel care stă biologicește și culturalicește la baza Europei, a fost pur și simplu distrus mai mult de jumătate într-o perioadă istorică foarte scurtă. Or aceasta este o catastrofă biologică și demografică de proporții istorice, nemaiîntâlnită niciodată în istorie !  Nici un alt popor din lume nu a fost înjumătățit, distrus mai mult de jumătate într-un sfert de veac !  Dacă ne gândim că în nici 10 ani etnia țigănească va depăși numeric etnia românească este limpede că ne aflăm în preziua dispariției noastre ca popor din istorie.

      Cum să ne explicăm lucrul acesta ? care au fost acele cauze, acei factori, acele arme secrete distructive, acele strategii subtile de distrugere a poporului român care au putut să topească, să disloce într-un timp atât de scurt jumătate din Organismul poporului român ? Să producă un DEZASTRUL ATÂT DE MARE ÎN CORPUSUL BIOLOGIC ȘI PSIHOLOGIC AL NEAMULUI DACO-ROMÂN ? Asta trebuie să descoperim noi și să vedem cum putem combate distrugerea demografică și genetică, biologică, spăirituală a poporului  daco-român !

Mai trebuie de asemenea să înțelegem, să cunoaștem cauzele care au făcut ca poporul român să stea 27 de ani fără să reacționeze, asistând nepăsător la distrugerea sa, („Capul aplecat sabia nu-l taie”) încercând să se salveze  doar prin fuga lașă !

     Așadar în acești 27 de ani care au trecut de la Lovitura de stat dată împotriva poporului român, a Statului român și a lui Ceaușescu, la 22 decembrie 1989,  Corpul biologic și social al poporului român a fost distrus mai mult de jumătate ! Populația României este acum de circa 16-17 milioane de locuitori, cam atât cât eram în anii 1952-1955, iar fără cei plecați în afară, peste 5 milioane, mai suntem în țară 11-12 milioane de locuitor. Vedem asta uitându-ne la satele și la orașele noastre pustiite ! Minciuna că suntem în țară 20 de milioane de locuitori, dintre care 18 milioane votanți, este una sfruntată, imensă, scopul ei fiind acela de a ne adormi vigilența, de a ne minți că mai suntem 20 de milioane. De a ne ascunde adevăratul dezastru biologic, psihologic și cultural al poporului român, pe care nu l-am mai trăit niciodată în istoria noastră, și care ne poate face să dispărem cât de curând ca popor de pe scena istoriei ! 

    În perioada interbelică la recensământul din anul 1938 populația României Mari era  între 19  și 20 de milioane. Nu era încă de 20 de milioane. După Război, anii 1945-1950, când  Stalin ne-a luat Basarabia și Bucovina populația României era acum de doar 16 milioane. Cam cât este acum, dar dacă ne gândim că din acești 16-17 milioane de români câți mai suntem acum peste 5 milioane sunt plecați la muncă în afară, produc pentru alte țări,  și dacă în țară mai suntem circa 12 milioane de români, și aceștia fiind o populație îmbătrânită, lipsită de forță de muncă, ESTE LIMPEDE CĂ POPORUL ROMÂN LA CAPITOLUL REZISTENȚĂ BIOLOGICĂ ȘI SOCIALĂ ÎN ISTORIE STĂ MAI RĂU DECÂT ACUM 60 DE ANI. Decât în anii 1950. Cu atât a fost dată în urmă România, cu peste 60 de ani ! România a involuat atât de mult încât ne găsim acum în anul 1950. Ba, mai rău dacă ne gândim că nu mai avem Economie, forță de muncă, resurse, totul fiind vândut, inclusiv jumătate din pământul Țării, care a fost din neolitic până azi temelia materială a existenței vieții umane pe acest pământ,  că Statul român a dispărut o dată cu Ceaușescu, că plecăm în continuare din țară, în timp ce la conducerea Țării se află doar mafioți jefuitori. Aceasta  este explicația pentru care Organismul românesc este acum mult mai slăbit, îmbolnăvit psihic, cultural și biologic, dezorientat, victimă a războiului informațional care aruncă asupra lui oceane de dejecții informaționale, culturale și psihice. Aceasta este explicația pentru care putem fi distruși mult mai ușor ca neam și ca Organism național,  ca Ființă  națională.

   Dacă ne gândim la faptul că poporului român,  acesta cât a mai rămas din el, 12-13 milioane de români, suntem dezbinați, dezorientați, manipulați, încăierați de partidele politice și de mulți Alții care folosesc pentru a ne dezbina metode ultrasofisticate, foarte eficiente, dacă ne gândim că sistemul de valori care a ținut neamul acesta în viață și l-a orientat  în istorie a fost distrus, și că habar nu avem ce este cu noi și încotro ne îndreptăm, că suntem inerți și nu mai avem nici un ideal național, că nu mai avem pentru ce trăi pe acest pământ, este limpede că ar trebui să fim îngrijorați, și că asta face ca Ființa națională să fie foarte ușor distrusă ! De altfel și pentru că am fost distruși economic, psihic, cultural, biologic, ca Organism național, că nu mai aven nici un ideal, că suntem lipsiți de energie, face din nou o populație inertă, lașă, slabă, jefuită, fără nici o reacție !

    Românii de acum 60 de ani, de după Războiul ultim mondial, așa cum erau ei în marea lor majoritate țărani, formând clasa țărănească, deși erau țărani sau ciobani cu patru clase, din punct de vedere biologic și psihic erau mult mai sănătoși, mai vitali. Mai uniți, mai morali, mai puternici în fața vicisitudinilor istoriei, în fața Ocupantului  sovietic, pe care l-am invitat să vină în țara în urma Loviturii de stat de al 23 august 1944, când regele Mihai și complotiștii au predat și Țara și Armata și bogățiile țării în mâinile lui Stalin, în mâinile dușmanului nostru secular, care din anul 1812, când ne-a luat Basarabia, nu a urmărit decât să  ne acapareze, să pună cizma pe grumazul nostru, să ne ia bogățiile și tot ce mai aveam noi !  

    Cultura locuitorilor României trăitori în anul 1950, pentru că erau formați în universul popular în care s-au născut și au trăit, într-o cultură sănătoasă, naturală, care îl ancora pe român  asemenea rădăcinilor unui arbore în pământul milenar al strămoșilor lui, care îl integra solid în universul  spiritual și cosmic în care trăiam de sute de ani, îi făcea pe părinții noștri să fie puternici și tari, de nedislocat. Bine integrat în universul cultural tradițional, în cultura populară creată de acest neam de-a lungul secolelor, românul era legat profund de glia strămoșească. El nu putea fi dezrădăcinat cu ușurință, și dacă era nevoit el mergea curajos la luptă să își apare țara și pământul strămoșesc cu vitejie. Așa se explică de ce după al doilea Război mondial când România a intrat sub cizmă rusească s-au găsit mulți români care au luat arma în mână, s-au făcut partizani și au luptat în munți împotriva sovietizării Țării. Așa se explică de ce în Primul și în al Doilea război mondial românii au plecat cu fruntea sus la luptă să-și apere pământul strămoșesc sau să recâștige provinciile pierdute, Basarabia și Bucovina. În primul Război mondial peste 300 de mii de tineri țărani români îmbrăcați în haina militară și-au dat viața  pe câmpul de luptă ca să apere Țara, au învins  la Mărăști, Mărășești și Oituz, și au făcut România Mare. Acum clasa țărăneasca a dispărut din istoria noastră, iar Intelectualii români bolnavi de egoplasm, de egoism, de lașitate, de idividualită,  dedublați, lași, lipsiți de conștiință, lipsiți de demnitate sunt total incapabili să apere Țara. Fuga din țară a românilor ca potârnichiile, fără să se gândească pe mâna cui lasă țara,  că fii lor nu vor mai avea nici un viitor aici în vatra strămoșilor lor, că alții vor jefui  bogățiile dăruite de Domnul și munca strămoșilor noștri este o realitate cruntă și foarte periculoasă.

Bine îi zice Țara poporului român în Scrisoarea adresată de actorul Florin Zamfirescu românilor ?

„Nu vezi că ne pierdem unul de altul?
Tu, POPOR român ești cel care dai bir cu fugiții!
Nu-ți mai pasă de străbunii pe care i-am strâns la pieptul meu?
Nu mai vrei ca nepoții tăi să se scalde în apele mele?
Nu-ți mai plac bucatele pregătite de mine?
Mă lași singură, la cheremul tuturor?
Mă simt tăvălită și necinstită de toți năvălitorii”.…

    Vedem așadar că poporul român  în momentul Primului Război mondial, anii 1914-1918,  era capabil să lupte până la jertfirea totală pentru a-și apăra țara, pe când poporul de azi, sau mai bine zis societatea de azi dezbinată, atomizată, intoxicată și bolnavă nu mai știe cum să dea bir cu fugiții, pentru că nu-i mai pasă de mormintele și de jertfa strămoșilor, de frumusețile acestui pământ, de viitorul copiilor ei, de ce a avut și are mai sfânt acest neam. Pe când strămoșii noștri, țărani și ciobani, au luptat să-și apere țara și pământul strămoșesc intelectualul din perioada postcomunistă, (pentru că toți suntem intelectuali, nu-i așa, avem liceul făcut, o facultate, trei, șapte) al cărui caracter a fost infestat de egoplasm, de lașitate, de dedublare, de lipsă de moralitate și demnitate din perioada comunistă, iar după 1990 și mai abitir, nu face nimic, nu întreprinde absolut nimic pentru a-și apăra țara, pentru a participa la dezvoltarea ei. Decât să bârfească și să fugă de țară.

    Ajunși aici credem că am demonstrat cât se poate de convingător că poporul român și România sunt în această perioadă procomunistă mult mai vulnerabile, mai slabe, periculos de vulnerabile în fața istoriei, a vicisitudinilor ei, a încercărilor la care ne supune destinul nostru de popor chinuit și jefuit. Noi, românii, suntem mult mai slabi acum în deceniul doi al secolului XXI decât erau în anul 1917 bunicii noștri, sau chiar în anul 1950 părinții noștri. Organismul național românesc este acum foarte fragil, destructurat, dezechilibrat, distrus psihic, cultural, social, biologic, cancerizat, fiind mult mai  slab în fața Agresiunilor istorice. Am putea să spunem este periculos de slab, de vulnerabil.

    Același lucru ni-l spune și economistul Ilie Șerbănescu. Să citim cu atenție ce ne spune în fragmentul de mai jos, luat dintr-un articol din  ziarul Cotidianul:

„Iată, într-un bilanț real!”, exclamă ziaristul: „1) Dispariția economiei naționale și înlocuirea ei cu o combinație bizară între o economie străină, ce deține controlul, și o economie subalternă derulată de capitalul românesc, care dă de la an la an înapoi;

2) Pierderea proprietății românești asupra țării, românii devenind chiriași pe pământurile strămoșești;

3) Transformarea României într-o colonie în sistemul centru-periferie pe care îl constituie UE; 4) Lichidarea deciziei naționale în plan politic;

5) Efect maxim al alinierii prețurilor și disjuncției salariilor din UE, cel mai important mecanism de extracție de sevă economică din țările periferice de către țările din centru;

6) De la rezonabil la odios în împărțirea PIB-ului între muncă și capital; salariile cele mai mici din UE;

7) Deposedarea „administrativă” mai împovărătoare decât cea economică (răpirea dreptului de a beneficia de resursele proprii, falsele liberalizări fără temei economic și fără condiții concurențiale, impuneri de creșteri de tarife în utilitățile publice);

 8) Punct final impus agriculturii și șanselor oferite de aceasta României;

9) Marea expropriere istorică a românilor de pământurile lor;

10) Îndatorare externă pentru nimic; amanetarea statului pentru finanțarea băncilor străine; 11) Depopularea țării, tragedia bejeniei naționale;

12) Sărăcirea țării, declasarea socială și tratamentul dezonorant al românilor în UE;

13) Minciuna în staniol a fondurilor europene;

14) Anularea perspectivelor de ieșire din subdezvoltare și consolidarea poziției codașe în Europa;

15) Agresiunea asupra identității naționale.”

 Lecturând afirmațiile curajosului Economist pe noi ne cuprinde groaza, spaima, ne ia cu fiori: pe dumneavoastră, oamenii politici, oamenii din Justiție, din Poliție din Armată, de ce nu vă cuprinde nimic, de ce nu vă pasă de jefuirea, umilirea și distrugerea acestui neam, cel mai bătrân din Europa, temelia, creuzetul genetic și cultural al Europei de azi ? Dar pe dumneavoastră, domnilor din mass-media, care ne bombardați de ani de zile cu numărul asfixiant de crime, de violuri, de accidente, de sinucideri, cu kilometri de reclame, cu circul și cu certurile dumneavoastră între televiziuni, care ne îmbolnăvesc ? Dar dumneavoastră domnilor scriitori, domnilor profesori universitari, domnilor educatori, domnilor oameni de știință, domnilor medici, că sunteți oameni de carte, de ce tăceți și vă vedeți doar de interesele dumneavoastră personale, egoiste, de indivizi mărunți ? Cine să lupte pentru Țara aceasta, bătrânii din satele care  sunt o ruină, femeile, copiii ?

     România muribundă de azi este atât de distrusă, atât de slabă, de vulnerabilă, de devitalizată, de atomizată încât poate fi spulberată foarte ușor. Subliniem acest lucru pentru că suntem îngroziți că acest Adevăr înspăimântător nu ni-l spune nici presa, nu ni-l spun nici oamenii de cultură, nici oamenii de știință, ci dacă îl mai rostesc câțiva oameni de cultură curajoși ca domnul Călin Georgescu, Ilie Șerbănescu, ca acest admirabil patriot care este domnul general Corvin Lupu și ca subsemnatul.

   Așadar, dragii noștri compatrioți, așa stăm, acesta este adevărul, de la acest Adevăr îngrozitor, de pe acest aliniament, care este anul 1950, plecăm noi la acest Drum al Damascului și al Golgotei, ca să salvăm poporul român și România. Niciodată poporul român nu a fost mai slab, mai defensiv, mai vulnerabil în fața istoriei, în fața dușmanilor ca în această perioadă postcomunistă, când este Victima și Obiectul celui mai Mare, Perfid, Abscons și Distructiv Război din istoria sa.

    Și ca să vedem că vulnerabilitatea poporului român, a Organismului românesc în fața agresiunilor de tot felul, foarte perfide, savante și distructive, din afară și din interior, este cât se poate de mare, vă spunem că o dată cu Nicolae Ceaușescu a dispărut pentru o lungă perioadă de timp Statul român, fapt care este cât se poate de grav. De altfel Economia,  Cultura, Învățământul și Societatea Românească au fost distruse și datorită faptului că nu a mai existat Statul român autentic care să apere Avuția națională, Economic, Societatea… Așa zisul Stat de drept este o mască, un mijloc prin care suntem păcăliți, manipulați, și în spatele căruia se ascund un grup, o rețea de mafioți, care își urmăresc doar interesele lor …și împlinirea intereselor străine. În realitate Statul de Drept românesc din această perioadă este un Antistat  (adică un Instrument invers, opus Statului autentic) și un Instrument în mâinile intereselor străine și ale mafiei naționale.

      La aceasta mai adăugăm faptul că poporului român i-a fost distrusă cultura, valorile  culturale autentice, pozitive fiind înlocuite cu valori negative, toxice, care îmbolnăvesc sufletele oamenilor și sufetul poporului român, slăbindu-l. La fel i-a fost distrus Învățământul și Sănătatea. Și când îi distrugi unui popor Învățământul, Cultura și Sănătatea ești sigur că l-ai terminat, că acel popor nu mai are nici un viitor, este total incapabil să-și mai revină, să mai renască. De aceea spunem și noi într-un glas cu  foarte mulți români care cred lucrul acesta, că NUMAI DUMNEZEU NE MAI POATE SLAVA!  De aceea, bunule Tată ceresc, fierbinte Te rugăm, îndură-Te de neamul lui Decebal, al lui Ștefan cel Mare, al lui Eminescu și nu ne lăsa să pierim ! Și chiar dacă am ști că România și poporul român vor fi total învinse și că vom pieri noi tot vom lupta până la capăt pentru salvarea lor !  Însă Domnul nu ne va lăsa să pierim ! Slavă Ție, Doamne ! Amin !

Prof Ștefan Dumitrescu, scriitor, Purtător de cuvânt al Biroului de Viitorologie de la București !

                 

                                     DRAGI ROMÂNI !

Și pentru că este Ajunul anului nou, așa cum suntem noi, creștinii, cu inimile încălzite de credință și de  dragostea Lui Dumnezeu, pornim  în seara aceasta cu Colinda prin toate satele și orașele. Primiți-ne, vă rugăm cu această Colindă de Țară!

                                   COLIND DE ȚARĂ

 

 

 

O, lerui ler,

Ce prăpăd e,

Doamne,

Lerui ler,

Pe pământ

Și în cer,

 

Lerui ler,

Țara mea

Răsărind pe cer

Ca o stea !

 

Aruncată

Acum

În noroi

Și călcată-n

Picioare,

O, lerui ler,

De tâlhari

Și de noi,

Agonizează

Și moare !

 

Lerui ler,

Ce se întâmplă,

Neamul meu

Cu tine,

Ne sinucidem

Și nu  ne

Este bine !

 

O, lerui ler,

E noapte

În sufletele

Noastre

Pustii

Și deșarte,

 

O, lerui ler

Miroase Țara

A prăpăd

Și a moarte,

O, lerui ler,

Până-n adânc

Și până

Departe !

 

O, lerui ler,

Țara mea,

Cum se reped

Asupra ta,

Corbii, hainii

Tâlharii și câinii,

Să te sfâșie,

Din hoitul tău

O, lerui ler,

Nimic

Să nu

Mai rămâie !

 

O, lerui ler,

Neamul meu

Trădat

Și distrus,

Înviază din moarte

O, lerui ler,

Ca Iisus !

 

Nu te mai poți

Trezi

Din moarte,

Nu-i așa ?

Poporul meu iubit

Și țara mea !

 

 O, lerui ler,

 De durere

Un  urlet sunt,

O, lerui ler,

Pe pământ

Și în cer !

 

O, lerui ler,

O, lerui ler,

Adânc mă rog,

Bunule Tată,

Îndură-te de noi

Și ne mai

Salvează

O dată !

 

O, lerui ler,

O, lerui ler,

E pustiu

În sufletele

Noastre

Și ger

Și târziu !!

 

ȘTEFAN DUMITRESCU

31. 12. 2016

Sursa : http://www.stefandumitrescu.com/2016/12/31/treia-scrisoare-literara-si-pedagogica-pe-drumul-salvarii-poporului-roman-si-al-romaniei/

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii