Ștefan Dumitrescu: A opta scrisoare literară și pedagocică adresată românilor

29 Jan 2017 by admin, Comments Off on Ștefan Dumitrescu: A opta scrisoare literară și pedagocică adresată românilor

A   OPTA  SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ 

ADRESATĂ ROMÂNILOR

 PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI

 

RĂZBOIUL  URSS, SUA ȘI UNGARIA ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI ÎN DECEMBRIE 1989

ANUNȚ IMPORTANT

PRECIZARE ȘI SUBLINIERE

(DE VORBĂ CU CITITORII SITE-ULUI NOSTRU www.stefandumtrescu.com)

       Așa după cum știți și după cum vedeți și dumneavoastră situația poporului român și a României este catastrofală. România nu mai este o țară independentă și suverană, este demult o Piață de desfacere pentru Multinaționalele străine și pentru Marii Asasini economici.  Și o halcă bună de înșfăcat pentru mafia națională ! Populația României a scăzut de la 23.460.000 câți eram în anul 1989 la 17-18 milioane de oameni, dintre aceștia peste 5 milioane de oameni, forța de muncă cea mai bună, sunt plecați în afară. În țară mai suntem 11-12 milioane de români, majoritatea bătrâni și copii, care trăim în sărăcie. Satele și orașele noastre sunt depopulate, s-au pustiit. Până în anul 2025 populația de etnie țigănească va depăși populația de etnie românească, noi. Românii, devenind a doua etnie în stat. Atunci vom vorbi despre dispariția cu adevărat a poporului daco-român de pe scena istoriei. Peste 80 la sută din ce se produce în țara aceasta merge în afară, peste 40 la sută din pământul arabil al Țării nu mai este al nostru, este al străinilor…Noi credem că a venit timpul să ne gândim întâi la popor și la Țară, la salvarea poporului român în istorie ! Să ne punem cu acuitate, cu dramatism problema salvării României, a căutării metodelor, strategiilor, căilor, mijloacelor prin care ar putea fi salvată România și să trecem la treabă, s-o salvăm !

    Niciodată, de la Decebal încoace poporul acesta nu a fost atât de distrus și nu s-a găsit într-o situație atât de proastă, de periculoasă, pentru că, așa cum am spus, putem să dispărem. În timpul acesta Partidele Politice, care nu sunt decât Grupări de interese, se ceartă între ele făcând un circ ordinar de 27 de ani, televiziunile fac la fel, se bălăcăresc între ele îmbolnăvind informațional, psihologic și educațional populația. În timpul acesta bălăcăreala partidelor și a televiziunilor abate atenția poporului, a românilor  de la adevăratele și gravele probleme cu care se confruntă acest popor și această țară. Nimeni nu mai pronunță cuvântul popor și România (îi spunem acum românica, termen des folosit pe posturile de televiziune și în presa scrisă. Le cerem insistent celor de  la posturile de televiziune, tuturor celor  care lucrează în mass-media să nu mai folosească acest termen jicnitor, românica) Nimeni nu se mai gândește la popor și la Țară, iar în timpul acesta Țara și poporul se subțiază văzând cu ochii.

     Este pentru prima dată în istorie când românilor, în aceste SCRISORI LITERARE ȘI PEDAGOGICE, li se prezintă o Doctrină social politică închegată și fundamentată care ne arată nouă Calea prin care poporul român și România se pot salva în istorie. În care ni se prezintă Soluția prin care noi, românii, putem rezolva Problema Românească (faptul că de la Decebal încoace acest popor a fost numai și numai un Popor victimă al istoriei și al lui însuși, aceasta este Problema românească), altfel spus, să ieșim o dată pentru totdeauna din situația de popor victimă. Este regretabil că atât de puțini români citesc  aceste SCRISORI LITERARE ȘI PEDAGOGICE.

     Vorba unei domne profesoare care a citit cam tot ce am postat pe site-ul www.stefandumitrescu.com, și care ne scria „degeaba sunteți un mare patriot, domnule profesor Dumitrescu, în țara aceasta nu aveți cu cine. Românilor nu le pasă de țară, sunt lași”. Să nu se găsească oare o mie de patrioți în toată  România ? Noi, românii, să fim buni doar să ne înjurăm între noi, să fim dezbinați și să facem doar pe patrioții și pe deștepții, jelindu-ne tot timpul, fără să fim însă patrioți adevărați ? Fără să încercăm să  ne salvăm în istorie ? Nu vedeți că Marile Puteri se pregătesc de o nouă reîmpărțire a sferelor de influență care ne va hotărî un destin şi mai rău ?  Este posibil ca România să fie re-împărţită  şi să dispară ca naţiune. Descurajantă  realitate !

     Pe parcursul scrierii acestor Scrisori o să discutăm desigur cu românii care își exprimă părerea despre demersul nostru, care propun soluții, care vin cu idei, care  afirmă că sunt patrioți.

 Un cititor al site-ului nostru ne dă acest sfat: „Să nu mai scoatem românii în stradă”. Domnul acesta cred că nu a citit nici o Scrisoare, vorbește să se afle în treabă (asta este o boală veche a noastră, a românilor. Așa simțim noi că suntem importanți, mari), pentru că noi nu am spus și nu spunem nicăieri că putem salva România sau putem ajuta poporul român mărșăluind pe străzi. Am mărșăluit destul și degeaba, şi nu am rezolvat nimic. Alta este soluția prin care putem, rezolva Problema României, Problema Românească. Este Soluția pe care o prezentăm noi în aceste ”Scrisori literare și pedagogice”, care vor fi adunate într-o carte ce se va numi „MANUALUL SALVĂRII ȘI AL RENAȘTERII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEI” 

    Un alt cititor crede că noi dorim să dăm jos Guvernul. Nimic mai fals. Mai ales  acest guvern, singurul de 27 de ani care pare serios și că vrea să facă ceva pentru români ! Dacă nu cumva și-o da și el arama pe față. Nici  Domnul acesta nu a citit nici un rând din ce am scris noi. Precizăm că suntem dușmanii cei mai acerbi ai violenței, ai urii, ai invidiei, ai prostului gust, ai minciunii, ai prostiei ! Am mărturisit că suntem discipolul lui Iisus Christos și ai lui Gandhi. În locul  violenței, și al mărșăluirii pe străzi, recomandăm iubirea, bunătatea și metoda Gandhi. Îl locul acestei Căi negative de evoluție pe care suntem acum, prezentăm Calea trecerii la Construirea Sistemului socio-economic de evoluție al viitorului denumit de noi „Sistemul socio-economic de evoluție”. Este poate una dintre cele mai mari descoperiri din această perioadă istorică, şi este descoperirea care va scoate naţiunile şi popoarele din criza în care ne scufundăm cu toţii. „Sistemul socio-economic de evoluție” este Sistemul economic al viitorului, superior tuturor Sistemelor economice capitaliste, care nu cunoaște fenomenele șomajului și ale crizelor economice. Care dă de lucru tuturor oamenilor, care are un nivel educațional foarte ridicat, care fructifică la maximum inteligența și creativitatea oamenilor, care produce Evoluție. Sistemul socio-economic de evoluție își produce propria sa evoluție pe Linia de evoluție a vieții.

     De aceea v-am chemat să veniți cu noi pe drumul Salvării poporului român și al României, tocmai pentru că am realizat descoperiri în Științele sociale care ne vor ajută să ne salvăm ca popor în istorie. Aceste descoperiri vi le vom prezenta în Scrisorile următoare…Până atunci va trebui să cunoaștem și să înțelegem ce s-a întâmplat și ce se întâmplă cu noi românii în această perioadă istorică. Care sunt cauzele și factorii care au făcut ca cel mai vechi popor al Europei, să poată rezista în spațiu Carpato-istro-pontic asemenea unui stejar două mii de ani și să se prăbușească acum, după 1990, atât de ușor. Să fie total incapabil să reacționeze la agresiunile de tot felul care l-au pus la pământ și care amenință să-l scoată de pe scena Istoriei ! Suntem convinși că 80 la sută dintre români habar nu au ce s-a întâmplat și ce se întâmplă cu poporul și cu țara  în perioada aceasta ! Din păcate suntem un popor rătăcit în pustiul istoriei care habar nu avem nici ce este cu noi, nici încotro mergem, nici ce se va întâmpla cu noi. Care nici măcar nu dorim să ne salvăm, nu dorim și nu vrem nimic ! Nici măcar să ne fie mai bine nouă şi copiilor noştri ! Fie ca Domnul să fie tot timpul cu noi și să ne îndrume ! Mulțumim, Doamne !

MARELE RĂZBOI MASCAT INVIZIBIL DE 27 DE ANI CARE A DISTRUS ȘI DISTRUGE ROMÂNIA

MARELE RĂZBOI HIBRID CARE A DISTRUS ÎN ANUL 1989 STATUL ROMÂN ŞI PARTIDUL COMUNIST ROMÂN

    Așa după cum ați văzut, în Scrisoarea anterioară am arătata cât se poate de clar că în decembrie 1989 nu a fost nici o revoluție, CI A FOST UN RĂZBOI MASCAT SOVIETO-AMERICAN ȘI MAGHIAR DECLANȘAT ÎMPOTRIVA STATULUI ROMÂNI ȘI AL POPORULUI ROMÂN. Dar ca să fie distrus Statul român,  personificat de 25 de ani de Nicolae Ceaușescu, trebuia distrus Ceaușescu. De aceea acest Război mascat, mai precis acest Război hibrid din decembrie 1989,  a avut în centrul lui, într-o modalitate mascată, de revolta populară, LOVITURA DE STAT CARE L-A ALUNGAT ȘI L-A ASASINAT PE NICOLAE CEAUȘESCU.

     Fiind un Război mascat, gândit în laboratoarele secrete ale KGB, CIA și ale altor Servicii secrete Războiul hibrid din decembrie 1989 nu a fost văzut de la început ca un război, (așa cum s-ar fi întâmplat dacă ar fi fost un Război de tip militar) ci ca o revoluție. Aceasta a fost însă o mască pentru că în realitate evenimentele din decembrie 1989 care l-au răsturnat pe Ceaușescu au fost, așa cum am numit-o noi, o Anti-revoluție, care i-a manipulat îngrozitor pe români, astfel încât Sistemul socio-economic al României (societatea românească, plus economia, toate fabricile și uzinele, resursele etc) așa cum era el în anul 1989, să fie împins pe o Linie de evoluție distructivă și autodistructivă. Vedeți, de aceea acest Război mascat este foarte periculos, pentru că este foarte perfid și savant, Agresorul îl învinge pe Agresat, care habar nu are că se urmărește distrugerea lui, folosindu-se de faptul că Agresatul se află în situația de Fenomen Minus informație și nu știe cum să reacționeze pozitiv. De asemenea Agresorul se  folosește de defectele Agresatului, în cazul nostru de patologiile psihologiei poporului român, de nivelul educațional scăzut al societății, de Situația Minus informație și de Fenomenul Minus informație punându-i pe români și poporul român în situația de a-și jefui singur economia, de a se dezbina, de a se autodistruge…

    Abia acum vedem ce mare descoperirea este Descoperirea Situațiile Minus informație și a Fenomenului Minus informație ? Acum putem să ne explicăm de ce în decembrie 1989 poporul român a putut fi manipulat atât de ușor, de grav, atât de  oribil, de obscen şi de cinic. De ce Agresorii din afară la care adăugăm armata de gherilă urbană sovietică, aşa numiţii turişti şi maghiară, care pătrunseseră în interiorul Ţării, s-au folosit de defectele noastre, de faptul că eram neinformaţi, în Situaţie de Minus Informaţi, ca să ne dezbine și ca să arunce poporul român împotriva lui Ceaușescu. Şi de fapt împotriva Statului român şi a poporului român. Timişoara şi toate oraşele în care oamenii s-au răsculat împotriva lui Ceauşescu (pentru că : 1 au fost aduşi de către Agresorul extern şi de către prostia lui Ceauşescu în situaţia umilitoare de revoltă, şi 2. pentru că s-au aflat cu toţii în Situaţie de minus informaţie ca fiinţe umane, şi în situaţia de Fenomen Minus informaţie) au fost transformaţi cu ușurință ca ființe umane și ca populație, şi ei singuri s-au transformat, într-o armată a Agresorului care a luat cu asalt Sediile Comitetelor judeţene de partid, iar la Bucureşti sediul Comitetului central.  În  decembrie 1989 am fost cu toții transformați într-o armată inconştientă, manipulată de către Agresor, care şi-a atacat propriul Creier al naţiunii, adică Statul român !

      Desigur sunt milioane de români care acum regretă că în decembrie 1989 l-am dat jos pe Ceauşescu, şi este rău într-adevăr, pentru că o dată cu Ceauşescu a fost distrus Statul român, care, vrem nu vrem, era osatura Societăţii româneşti. Altfel spus Organismul naţional românesc a rămas fără Creier, victimă, unealtă şi prizonier al Agresorului extern. Din păcate acum este prea târziu să mai regretăm şi nu mai putem face nimic.

 Altfel spus, în Războiul hibrid din decembrie 1989 declanşat de KGB, de CIA, de Serviciile secrete maghiare şi de alte Servicii secrete, hotărât şi proiectat dinainte la cererea Marilor Asasini economici din exterior, şi aprobat de Mihail Gorbaciov şi de Busch, Preşedinţii URSS şi ai SUA, la întâlnirea de la Malta din 4 noiembrie 1989, noi, românii ca fiinţe umane, şi poporul român ne-am aflat pe tot parcursul acestui Război hibrid în Situaţia de Minus informaţie şi de Fenomen Minus informaţie. Şi în situația de cobai încăieraţi și manipulați de Agresor.

       Să mai stăruim puţin asupra Marelui Război hibrid din decembrie 1989 din România care a distrus Statul Român, posibil pentru totdeauna. Şi distrugându-l pe Ceauşescu a distrus  totodată şi Partidul Comunist, care în perioada comunistă a fost liantul şi Osatura Societăţii românești, cum am spus, Subsistemul de decizie şi conducere al poporului român, care a organizat, a structurat poporul român, pe care l-a condus, l-a pus la treabă şi i-a asigurat condiţiile să creeze o Economie hiperdimensionată. Şi într-adevăr, perioada 1965-1989 a fost perioada când s-a construit pe pământul românesc cel mai mult de la Burebista încoace. Şi aici un mare merit îi revine şi  lui Nicole Ceauşescu.

     Faptul acesta demonstrează că dacă Poporul român are o Conducere centralizată, puternică şi un Conducător patriot, care conduce cu mână forte Țara, POPORUL ROMÂN ESTE UN POPOR EXTRAORDINAR, ŞI EL POATE FACE MINUNI ÎN ISTORIE. Aşa cum a făcut în războiul lui Basarab I cu regele invadator al Ungariei, Carol Robert de Anjou, în perioada Ştefan cel Mare, şi în timpul lui Mihai Viteazul. Iată ce trebuie noi, românii, şi conducerea Ţării, care este şi care va fi în viitor, să înţelegem şi să învăţăm, că atunci când la Conducerea Ţării se află un Stat centralizat, puternic, inteligent, înţelept, care îşi iubeşte poporul şi lucrează pentru el, poporul acesta este capabil de minuni în istorie. Iar Ţara, Sistemul socio-economic românesc  prosperă și se  dezvoltă şi evoluează.

     Din păcate Nicolae Ceauşescu, om setos de putere, nu ştim cât de patriot a fost o dată ce Idealul lui cel mai mare, Setea lui cea mai adâncă a fost Puterea, s-a gândit în primul rând la  Puterea lui, să  rămână și să fie el veșnic la Putere… A fost un om bolnav de putere şi un stalinist convins, pentru că el din adolescenţă până în 1964, fiind în Partidul Comunist din România şi apoi în conducerea PMR, ca să acceadă la putere a fost instrumentul ruşilor, aplicând politica lor în România. Se ştie că Partidul Muncitoresc român, cum s-a numit Partidul Comunist din România din 1948 până în 1965 la al IX-lea Congres, la care Nicolae Ceauşescu a fost ales Conductor al Partidului Comunist Român şi al României, a fost în România unealta ruşilor. Ceauşescu fiind un om lipsit de cultură, dar setos de putere, cu un instinct foarte dezvoltat al puterii, fiind de formaţie stalinist, obsedat de putere, megaloman, crezându-se geniu a făcut mari greşeli în domeniul economiei, în domeniul culturii. Astfel că începând cu anul 1982 când România a început să-şi plătească datoriile nivelul de trai în România a scăzut atât de mult, oamenii fiind obligaţi să stea la cozi interminabile şi să îngheţe în case, încât în decembrie 1989 populaţia nemaisuportând, fiind manipulată şi de agenţii serviciilor străine infiltrați în România, a explodat.

      Din acel moment, al explozie populare în decembrie 1989, putem să spunem că a început Războiul hibrid din România, împotriva statului român şi a poporului român, dus de Serviciile secrete străine KGB, CIA, Serviciul secret maghiar, foarte activ, şi de alte servicii secrete. Ca să fim istoriceşte corecţi Războiul Hibrid din decembrie 1989 împotriva Statului român, a poporului român şi a României are două mari  etape.

  1. Prima etapă este Etapa de pregătire a lui care începe încă din 1968 când Leonid Brejnev, Conductorul URSS din acea perioadă, doreşte să-l pedepsească şi să-l înlăture pe Nicolae Ceauşescu de la Putere pentru a-şi pune omul lui, pentru că se opusese intrării Trupelor Tratatului de la Varşovia în august 1968 în Cehoslovacia şi pentru că devenise un fel de disident în cadrul Tratatului de la Varşovie. Vasalul de la Bucureşti din Sistemul mondial comunist patronat de Moscova nu mai asculta de Stăpân. Ei bine, din anul 1968 până când, în sfârşit, au reuşit şi l-au doborât, Moscova, KGB-ul au tot încercat să-l înlăture pe Ceauşescu. Securitatea română a dejucat însă toate comploturile pe care Stăpânii de la Moscova le-au organizat ca să-l înlăture pe Ceauşescu…Până când a venit la Putere în Uniunea Sovietică ţarul Mihail Gorbaciov, mai rafinat şi mai periculos decât predecesorii său, care promitea să realizeze o reformare a Sistemelor Reformele propuse de el s-au numit Perestroika şi Glaznosti. Gorbaciov a început în primul rând să reformeze Sistemul socialist al URSS unde a întâmpinat o mare rezistenţă. S-a încercat chiar o Lovitură de stat de către talibanii PCUS. Apoi, folosindu-se de instrumentul numit KGB a vrut ca reformele sale să fie aplicate  în toate Ţările foste  socialiste, care făceau parte din sfera de influenţă a Moscovei. Pentru aceasta KGB a organizat cunoscutul Sistem de lovituri de stat (în nici un caz ele nu se pot numi revoluţii, ci mai degrabă antirevoluţii) ale anului 1989, trecând la înscenarea unor lovituri mascate de palat în Ţările din Estul Europei, prin care a înlăturat toţii Conducătorii ţărilor satelite din Estul Europei, care erau vasale Moscovei şi făceau parte din Sistemul comunist mondial, sau din Lagărul socialist, cum ui se mai spunea.

      În celelalte Ţări, în Germania de Est, în Cehoslovacia, în Polonia, în Bulgaria, în Ungaria  Conducerile Partidelor comuniste, în primul rând Conductorul Partidului comunist, au fost date jos, uşor, prin înscenarea unor mişcări de stradă, şi prin numirea unor noi Secretari generali ai partidului, care erau oamenii Moscovei, ai lui Gorbaciov. Şi care, credea Gorbaciov că vor aplica în Ţările lor Politica de Galznosti şi de Perestrika a lui, că vor fi deci reformatori ca şi  Gorbaciov.

       Singurul care nu a voit să plece de la Putere din liderii din Ţările comuniste din Răsăritul Europei a fost Ceauşescu. Acest lucru ne spune sigur că Ceaușescu și-a pus întotdeauna interesul lui personal, egoist, Puterea, mai presus de interesul național ! Binele lui înaintea binelui României și a poporului român. În întâlnirile lor Gorbaciov i-a cerut lui Ceauşescu să plece de la Putere, Ceauşescu a refuzat, s-a ajuns la certuri aprige. Gorbaciov l-a ameninţat. Văzând că Ceauşescu nu vrea cu nici un preţ să părăsească puterea (Ceauşeştii, amândoi, şi el şi soţia sa, erau bolnavi de egopalsm, erau paranoici, bolnavi de putere, Puterea le luase minţile) s-a trecut la aplicarea în practică a înlăturării lui Nicolae Ceauşescu folosindu-se Metoda Revoluţiei ca instrument de înlăturare a unui regim, a unui guvern. Adică  prin înscenarea unei revolte naţionale, iniţiată de cârtiţele  kaghebiste şi de agenţii de influenţă, bine plătiţi, având spatele acoperit, şi ai Estului şi ai Vestului, care erau în ţară. Este ceea ce cunoaştem că s-a întâmplat în România în decembrie 1989.

       Spuneam că în cazul evenimentelor din decembrie 1989 din România, care se constituie într-un Război hibrid, au exista două  etape. Prima etapă fiind pregătirea Războiului, iar a doua etapă fiind Războiul hibrid propriu zis, având atât elemente ale Războiului mascat invizibil cât şi elemente ale războiului militar.

       Perioada de pregătire a debarcării lui Ceauşescu şi a încheierii Experimentului comunist mondial a început demult prin războiul informaţional şi psihologic pe care Marii Bancheri internaţionali, (pentru că la ordinul lor, la cererea lor a fost proiectat Sistemul de lovituri de stat al anului 1989 din Estul Europei), care conduc lumea, şi Guvernele occidentale l-au dus împotriva Regimurilor din Ţările socialiste. Dar şi regimurile din Ţările socialiste prin ceea ce s-a numit propagandă au dus în interiorul ţărilor lor un  război informaţional şi psihologic de data aceasta împotriva propriilor lor popoare. Eram zilnic îndoctrinaţi prin mass-media. În plus Marii Asasini Economici mondiali, care sunt în primul rând Marii Bancheri mondiali, l-au atras pe Nicolae Ceauşescu în 1967 în ceea ce am numit capcana Războiului economic, aşa cum l-a descris John Perkins în cartea sa celebră „Spovedania unui asasin economic”, în care a dezvăluit cum Corporaţiile, Multinaţionalele din Occident, din Statele Unite dar şi din Europa, folosindu-se de metode mascate, perfide, subtile le propun Ţărilor din Lumea a treia Proiecte economice, care constau în împrumuturi bancare masive pe care Ţările din Lumea a treia le fac la Marile Bănci mondiale. Derulându-se proiectele acestea în Ţările din Lumea a treia se vede că implementarea proiectelor economice propuse de Asasinii Economici din exterior a dus la ruinarea economiilor din Lumea a Treia, la distrugerea echilibrelor ecologice, la îmbolnăvirea populaţiei. În nici un caz la dezvoltarea Economiilor Țărilor în care Marii Asasini Economici și-au implementat Proiectele lor perfide. FMI, ca şi alte Bănci şi Toate Corporaţiile  sunt ceea ce se cheamă Asasini Economici mondial. Pentru că ei operează la nivel planetar. Dar pe lângă Asasinii Economici mondiali, care au o putere economică extraordinară, mai există şi Asasini Economici regionali, Asasini economici situaţi pe nivelele inferioare. Aceşti Asasini economici, pe orice nivel ar fi ei, sunt ceea ce se cheamă cancere economice în Sistemele socio-economice naţionale în care operează şi în Corpusul  Sistemului socio-economic al Civilizaţiei umane. Sunt o nenorocire.

      Asasinii Economici cumpără Guvernele, serviciile secrete în Ţările pe care le împrumută  sau în care propun Proiecte economice, proiecte care ruinează economiile ţărilor în care operează, aşa cum s-a întâmplat în România după 1990, unde Asasinii Economici au venit ca investitori, rezultatul fiind distrugerea  Economiilor naţionale.

            Marii Asasini economici, care sunt Agresorii, se află în raport cu Agresaţii, cu Victimele lor, în Situaţia de Plus Informaţie, iar  Guvernele şi Societăţile agresate, cum a fost şi România, se află în Situaţia de Minus informaţie şi de Fenomen Minus informaţie, astfel că habar nu au cum sunt manipulaţi, că de fapt Investitorii urmăresc distrugerea lor, şi că de fapt acceptând împrumuturile şi investiţiile de la Asasinii Economici ei singuri participă la distrugerea Economiile şi a Societăţilor din Ţările lor.

       Marii Asasini economici (Economiştii lor, care sunt mari minţi diabolice) au pus la  punct strategii subtile, absconse, perfide prin care să-şi păcălească Victimele, de care Victimele habar nu au. Astfel  Asasinii Economici au conceput, au pus bazele unui  Ştiinţe economice particulare (o ramură a Ştiinţe Economice generale) diabolice prin care ei, Băncile lor se îmbogăţesc prin distrugere. Nu prin progres şi dezvoltare, nu prin creare de locuri de muncă, de întreprinderi, etc, adică nu pe o cale pozitivă, pe o cale a progresului economic, ci prin distrugerea aleator Economii naţionale, prin distrugerea Adversarilor care le stau în cale, prin ruinarea unor societăţi comerciale şi naţionale. Această ştiinţă pe care noi am numit-o ŞTIINŢA ECONOMICA A DISTRUGERII, şi pe care am dedus-o, am studiat-o descompunând-o în elementele ei componente, astfel că o cunoaştem destul de bine, pentru a şti  ce măsuri  poate şi trebuie să ia o Ţară, (ca România, Grecia, etc) agresată şi distrusă de Asasinii economici din exterior, a fost perfecţionată de către Economiştii, Psihologii, Sociologii din Laboratoarele Asasinilor economici până la un nivel cu adevărat genial şi diabolic. Oamenii aceşti au perfecţionat astfel spus Războiul economic, Războiul Mascat invizibil, au perfecţionat Ştiinţa Războiului economic (Economia distrugerii) ducând-o pe culmi nebănuite, prin împletirea Războiului economic cu războiul informaţional, cu cel cultural, psihologic, educaţional, de mediu, axiologic…Ce mai, o Nebunie, Demenţă curată ! Acest Război  economic, combinat cu tipurile de războaie numite mai sus, fiind total invizibil (de aceea noi l-am numit Război mascat invizibil) şi care este numit de Strategii americani, Război din generaţia a V-a, a VI-a, etc, este Războiul dus de Marile Puteri, de Marii Bancheri internaționali care a înlocuit Războiul colonialist din secolele XVIII şi XIX. El se desfăşoară acum la nivel mondial, de aceea noi afirmăm că popoarele, naţiunile, Civilizaţia umană se găsesc în această perioadă istorică, începută în cea de-a doua jumătate a secolului XX, în ceea ce noi am numit AL PATRULEA RĂZBOI MONDIAL. Care din păcate s-a generalizat  în tot Corpusul Civilizaţiei umane ca o cangrenă canceroasă. Din punct de vedere psihologic, sociologie, economic el chiar este Corespondentul cancerului din organismul biologic.

      Şi acum să revenim la noi, la Ceauşescu şi la România. Ceauşescu în megalomania, în setea lui de putere paranoică, de cum a venit la putere în 1965 a iniţiat un amplu program de dezvoltare a industrie. Industrializarea a devenit procesul economic fundamental. Sigur că a fost bună industrializarea şi dezvoltarea economică a României, numai că ea a fost una forţată, şi excesivă, făcută cu mari greşeli, fără să se ţină  seama de legile economiei, de ritmurile  de dezvoltare ale Organismului naţional românesc Fiind  bolnav de egoplasm, Ceauşescu nu s-a consultat cu Economişti de valoare, ci s-a înconjurat de mediocrităţi care l-au lins şi l-au manipulat, l-au păcălit, ca să o ducă ei bine în posturile lor grase, şi l-au nenorocit, nenorocind în acelaşi timp şi ţara.

       Ceauşescu  voind să dezvolte Economia românească, nefiind o Minte  de economist (ar fi avut nevoie de un consilier viitorolog) în anul 1967 a făcut împrumuturi la Marile Băncile internaţionale. Împrumuturile făcute de el s-au situat în jurul cifrei de 13 miliarde de dolari,  (astăzi avem în jur de 1000 de miliarde de euro) cu care Ceauşescu chiar a industrializat România. S-au construit fabrici, uzine, combinate, hidrocentrale, oraşele s-au dezvoltat foarte mult, în comparaţie cu satele, dându-se o mare lovitură civilizaţiei rurale. Habar nu a avut Ceauşescu  atunci când a făcut acele împrumuturi că din acel moment el şi România au picat în Capcana Marilor Asasini economici. Pentru că atunci când a sosit  scadenţa ca România să plătească ratele începând cu anul 1982, Economia românească fiind subfinanţată, nivelul de tari al românilor a scăzut foarte mult. Ceauşescu a strâns şi mai mult cureaua ca să plătească datoriile mai repede, viaţa oamenilor a devenit un calvar stând la cozi şi îngheţând în case, fapt care  a dus la  mari nemulţumiri şi la explozia socială din decembrie 1989. Românii se săturaseră stând la cozi  pentru orice şi îngheţând în case, ducând un trai nenorocit fără nici o perspectivă.

     În acelaşi timp, întorcându-ne în urmă trebuie să spunem că Marii Asasini Economici din Vest ca şi Gorbaciov din Est au conlucrat perfect ca să aducă România în pragul sărăciei iar pe români în pragul exasperării. FMI şi Banca Mondială i-au pus lui Ceauşescu sula în coastă obligându-l să plătească datoriile mai repede, Gorbaciov la rândul lui i-a cerut la export alimente în cantităţi mari în URSS, astfel că Ceauşescu a restrâns drastic consumul de alimente în Ţară, ca să plătească datoriile cât mai repede. În timpul acesta  securiştii din România, care fuseseră racolaţi de kgb şi care lucrau la doborârea lu Ceauşescu, au închis  depozitele de alimente ca acestea să nu ajungă la românii care stăteau la cozi interminabile, astfel încât să fim cu toţii aduşi în starea explozivă de revoltă. La aceasta se mai adăugau dizidenţii din România care erau agenţi de influenţă şi ai occidentului şi ai ruşilor, tocmai ca să  îi creeze lui Ceauşescu o imagine cât mai proastă, şi ca să-i revolte pe români şi mai mult. Serviciile secrete KGB şi CIA, aveau deja pregătit scenariul Loviturii de stat care trebuia să-l de jos pe Ceauşescu, şi care trebuia să fie învăluită în revolta populară şi în ceea ce s-a chemat în zilele acelea Revoluţia română.

      Habar nu aveam noi românii că totul era o manipulare ordinară, că tinerii fuseseră chemaţi să apere televiziunea ca să fie împuşcaţi, pentru că numai dacă erau mii de victime mascarada aceea putea să dea impresia unei revoluţii, şi să fi numită revoluţie.

    Aşadar, perioada de pregătire a Războiului hibrid, mixt din decembrie 1989 plănuit de Marii Asasini din exterior (care sunt un grup eterogen, mascat, format din Marile Bănci Internaţionale, deci Marii Bancheri Internaţionali care conduc Societăţile secrete, Bildelberg, CFR etc, Guverne fidele sau penetrate de oamenii care fac parte din Societăţile secrete sau din Serviciile secrete ale Marilor Puteri, ale Marilor Bancheri mondiali, oameni politici, Presă, Servicii secrete, Specialişti în Economie, în Psihologie, în Psihologia maselor îndeosebi, în Viitorologie, buni planificatori etc) era încheiată în momentul în care Mihail Gorbaciov şi G Busch s-au întâlnit pe 4 noiembrie 1989 la Malta. URSS şi SUA aveau deci pregătit  Scenariul după care să se desfăşoare Războiul mixt din decembrie 1989…Trebuia numai să se dea semnalul de începere., acesta fiind dat de Gorbaciov și de Busch.

     Acest Război hibrid a început la Iaşi în 14 decembrie 1989, acolo s-a încercat declanşarea primei revolte împotriva lui Ceauşescu. Nu s-a reuşit, lucrurile n-au ieşit cum trebuia fiind încurcate de Securitatea română, după care revoltele au fost stimulate să se producă la  Timişoara unde s-au declanşat pe 16 decembrie. Cum populaţia românească fusese adusă la capătul răbdării, cum  kgb-ul avea în România peste 8 000 de cârtiţe, implantate prin uzine, printre muncitori, în medii aglomerate vâlvătaia s-a întins în toată Ţara, în primul rând la Bucureşti, unde Ceauşescu trădat de securitate, de Capii Securităţii şi de Armată a fost alungat din Comitetul central şi apoi asasinat mişeleşte în ziua de 25 decembrie 1989.

      Aşadar, etapa de pregătire a Răsturnării lui Ceauşescu şi a distrugerii Satului român ţine din anul 1968 când Ceauşescu l-a supărat pe Brejnev că s-a opus intrării trupelor Tratatului de la Varşovia în Cehoslovacia, când KGB a demarat un şir de încercări de răsturnare a lui Ceauşescu, prin lovituri de stat din interiorul Partidului şi al Securităţii, până pe 14 decembrie 189 când s-a încercat producerea revoltei  antiCeauşecu la Iaşi.

 Iar etapa când în România s-a desfășurat Războiul hibrid împotriva Statului român şi a României ţine din 14 decembrie 1989, începutul revoltei ratate de la Iaşi şi până pe 28 ianuarie 1990 când s-a constituit noua Putere de la Bucureşti, noua Conducere neocomunistă, total aservită Moscovei, reprezentată de Partidul FSN condus de Ion Iliescu şi de Guvernul condus de Petre Roman. De la această dată până astăzi anul 2017, adică pe durata a 27 de ani, România a intrat intr-o altă etapă, când este Victima şi Obiectul celui mai Mare şi distructiv Război mascat din istoria noastră, care a reuşit, cu concursul nostru, să distrugă într-o mare măsură Organismul naţional românesc.

      În rezumat, între 14 decembrie 1989, când s-a iniţiat revolta nereuşită la Iaşi de către KGB şi de către un grup de dizidenţi români sinceri, dar care habar nu aveau ce se întâmplă şi ce urmează să se întâmple cu România, şi 28 ianuarie 1990, când la Bucureşti s-a înscăunat noua Putere de sorginte keghebistă, România fiind de acum o ţară ocupată, captivă, (care şi-a pierdut independenţa şi suveranitate până acum în anul 2017, sperăm că nu definitiv), avem  aşa cum l-am numit Marele Război mixt, din anul 1989, care a reuşit să distrugă Statul român, pentru a introduce România pe o altă cale de dezvoltare. Când  România va deveni, la modul total, Victima Marilor şi Micilor Asasini economici, din exterior şi din interior. Victima Marilor Puteri. Pe parcursul acestei perioade, 1990-2017, noi românii, şi poporul român ne-am aflat în Situaţia de Minus informaţie şi de Fenomen Minus informaţie, când habar nu am avut ce se întâmplă cu noi. Că suntem manipulaţi şi distruşi. Şi tot pe parcursul acestei perioade, datorită faptului că habar nu aveam ce se întâmplă cu noi, noi, românii, am fost introduşi în ceea ce noi am numit o Macro-situaţia naţională distructivă şi autodistructivă. Pe o Cale distructivă și autodistructivă.  Când elementele Organismului naţional au fost puse în situaţia de a se distruge unele pe altele, fapt care a dus şi la distrugerea economiei româneşti şi la distrugerea societăţii româneşti, a culturii, a învățământului, a sănătății, a poporului român. Aşadar în această situaţie ne găsim acum ! Iar dacă dorim cu adevărat să salvăm poporul român şi România, noi trebuie să privim aceste realităţi şi adevăruri în faţă, cu toată luciditatea, şi să plecăm în Rezolvarea Problemei româneşti de la ele !

Dar despre ce se va întâmpla cu noi, românii, pe parcursul  anilor 1990-2017, când România a devenit Obiectul şi Victima  Asasinilor economici în „Scrisoarea literară şi pedagogică” de data viitoare.

Continuare în Scrisoarea literară şi pedagogică viitoare.

  ȘTEFAN DUMITRESCU

27. 01. 2017

http://www.stefandumitrescu.com/2017/01/27/opta-scrisoare-literara-si-pedagogica-adresata-romanilor-razboiul-urss-sua-si-ungaria-impotriva-romaniei-decembrie-1989/

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii