Dr. Viorel Roman: Biserica – Statul 2017

4 Feb 2017 by admin, Comments Off on Dr. Viorel Roman: Biserica – Statul 2017

Biserica – Statul 2017

 

Preafericitul Daniel, patriarhl Bisericii Ortodoxe Române s-a alaturat sutelor de mii, care protesteaza in strada impotriva Partidei ortodoxe moldo-valahe – PMR, PCR, FSN, PSD -, “patimilor egoiste ca abuzul de putere și de profit material fără limite”. vezi Basilica.ro

Promovarea coruptiei prin ordonante de urgenta de catre d-ul Liviu Dragnea, seful majoritatii parlamentare, guvernului, presedinte al Camerei Deputatilor, decorat de PF Daniel cu ordinul “Sfintii Martiri Brancoveni” a determinat BOR-ul sa denunte simfonia cu baronii moldo-valahi si sa binecuvanteze statul de drept din acquis communautaire.

Exact in urma cu un an, papa Francisc, patriarul Moscovei si al intregii Rusii, Kiril, au facut o Declaratie comuna de 30 de puncte, un debut al refacerii unitatii. Azi Presedintele tarii si BOR-ul sunt pentru statul de drept de sorgite catolica, asa ca la apropiata vizita a papei Francisc, priejuita de un secol de la Marea Unire, Romania se va alatura Sfantului Scaun, Rusiei si va contribui la refacerea Sfintei Aliante in Europa.

Links:

https://www.academia.edu/232…/BISERICA_-_STATUL_Romania_2016

http://www.agero-stuttgart.de/…/Scoala%20Ardeleana%20si%20c…

http://www.agero-stuttgart.de/…/Formula-moldo-valaha-a-stat…

http://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii…/

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii