Alexandru Nemoianu: Din nou despre #REZIST

30 Jun 2017 by admin, Comments Off on Alexandru Nemoianu: Din nou despre #REZIST

În noiembrie 2016 alegerile prezidențiale din USA, în ciuda presiunilor făcute de administrația atunci existentă și ale unei media părtinitoare până la delir, Președinte a fost ales Donald Trump.
Victoria lui a fost comentată în fel și chip dar cauza esențială a fost și este cu grijă ocolită.
Alegerea lui Trump a fost un semn de protest și exasperare. Protest și exasperare cu un sistem politic care nu mai avea nici o legătură cu interesele majorității Națiunii Americane.
Un sistem care generase și garanta o diferență obscenă între bogați și săraci, în care mai puțin de 1%  din populație are în stăpânire circa 90% din avuția celei mai bogate țări din lume. Un sistem care a transformat Republica într-un imperiu mondial și mai exact într-un “imperiu sodomit”. Un sistem care prin ideologia lui, a unui materialism consumerist vulgar și prin bestiala “corectitudine politică” urmarește să transforme populația în roboți imbecilizați. Deci împotriva acestui system și a candidatului său, movila de osânză amoral Hillary Clinton, a votat Națiunea Americană.
În condițiile în care diferențele dintre cele două partide care exista în USA nu există a fost singura posibilitate de a încerca repararea sistemului. Și să fim foarte lămuriți. Cei care au ales această cale de protest nu sunt cei care detestă America, sunt cei care iubesc America și vor să o facă mai bună și mai dreaptă către toți fii ei.
Alegerea lui Donald Trump nu înseamnă că el va reforma sistemul, de fapt el este o emanație a sistemului, dar un alt lucru se poate întâmpla.
Fiind din afara sistemului politic și nefiind un politician Donald Trump, prin autoritatea oficiului pe care îl controlează, poate sparge structurile care fac sistemul amintit să funcționeze. Așa se explică opoziția pe care o fac lui Trump tot ceea ce alcătuiește “statul profund” (adică serviciile de securitate, funcționarime, etc.) cărora li se adaugă o media care efectiv este furibundă, cu spuma la gură și TOATE Organizațiile Ne Guvernamentale. Organizațiile care manipulează populația în jurul celor mai obscure și dubioase lozinci (homosexualitate, rasism,etc.). Acele organizații sunt finanțate și controlate de către financiari ale căror interese sunt identice cu cele ale sistemului amintit. Organizații care promovează, de fapt, interese potrivnice celor care demonstrează din inconștiență și spirit imitativ. Deci toate aceste OGN s-au coalizat sub un semn #Rezist. Iar cu asta ajungem aproape de casă.
Nu este întâmplător ca în România OGN-urile s-au găsit adunate sub același semn. Nu este coincidență că ele folosesc același #Rezist. Este dovada că OGN din întreaga lume sunt controlate de aceiași voința și că în România acea voință se cheamă George Soros. Nici măcar nu mai are importanță că pentru orice Român cu bun simț bănuiala că cineva ar sta sub inflența lui Soros are efectul unei sonore flatulante publice. Altceva are importanță.
Importanță are faptul ca aceste ONG sunt un cancer mondial. Ele promovează și împrăștie același venin în toată lumea. Otrava “globalismului”,  a pierderii în anonimat și număr socio-economic, a distrugerii oricărei individualități naționale, a ștergerii Credinței.
Este vorba că un prea mare număr de Români slujesc, din ignoranță sau din prostie, interesele celora care nu vor binele României și al Romanilor. Sunt slugi pe gratis ale celor care îi hingheresc. Sunt mulți, și personal cred că cei mai mulți, care sunt aflați sub semnul #rezist sunt acolo fără să știe de ce și din spirit imitativ, din mimetism și din nătâng duh de a contrazice. Un mare numar sunt tinerei și tinerele foarte nelinistiți hormonal și sunt și mulți tomnateci, blocați într-o adolecentă mentală și care confundă obraznicia cu personalitatea și zvonul public cu cultura. Ei sunt ceea ce de mult a fost definit ca “stultorum infinitus numerus est” (nesfârșita mulțime a proștilor) și care alcătuiesc rușinoasa ceată a “imbecililor utili”. Oameni care fac rău din prostie și care de fapt sunt victime ale civilizației.

———————————-

Alexandru Nemoianu

Istoric
“Centrul de Studii și Documentare al Românilor-Americani”
(Valerian D. Trifa. Romanian-American Heritage Center)
Jackson , Michigan, USA
la

30 iunie  2017

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii