Eleonora Schipor: Gânduri din Bucovina de Nord

22 Jul 2017 by admin, Comments Off on Eleonora Schipor: Gânduri din Bucovina de Nord

Atât timp cât am fost la odihnă, au mai apărut ceva materiale despre poeta Mariana Gurza. Astfel în săptămânalul românesc CONCORDIA, din 30 iunie 2017, a apărut publicația ,,Poeta cu suflet de înger”. Tot în același ziar și la data respectivă, este un alt material sub genericul “O picătură de fericire la Prisăcăreni”. Semnează- Doina Bojescu, redactor-șef al publicației date. La întâlnirea în cauză au fost prezentate de subsemnata cele două ediții recent apărute ale talentatei doamne din Timișoara. Fiind printre invitați, doamna Doina a scris cu multă pasiune despre prezentarea cărților respective.

În data de 6 iulie 2017, în ziarul ucrainean VIDRODJENIA (Renașterea), a apărut în limba ucraineană articolul despre întâlnirea de la Prisăcăreni și prezentarea cărților respective. Sincere mulțumiri inimoaselor doamne Rodica Zegrea, bibliotecara șefă din Prisăcăreni (un sat aflat nu departe de Cupca), dar și Doinei Bojescu pentru că a oferit în ziarul condus de ea o pagină și jumătate pentru oglindirea acestor evenimente de mare importanță. Aceleași sincere mulțumiri și ziarului ucrainean “Renașterea” pentru susținere și înțelegere. Doamne ajută!

 

*

Nu știu dacă merit toate aceste clipe minunate, în locul de baștină a părinților mei. Poate așa a fost să fie, să-mi păstrez filonul bucovinean binecuvântat de cei care au plătit cu sânge de-a lungul vremurilor. Dragostea mea pentru ,,loc” și ,,oameni frumoși” a rămas neschimbată.

Mulțumiri scriitoarei Eleonorei Schipor, doamnei Doina Bojescu, redactor-șef a publicației CONCORDIA, doamnei Rodica Zegrea, bibliotecara șefă din Prisăcăreni și colectivului redacțional al ziarului ucrainean “Renașterea” .

Doamne ajută !

Mariana Gurza

Timișoara

22 iulie 2017

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii