Alexandru Nemoianu: Gândul zilei

1 Oct 2017 by admin, Comments Off on Alexandru Nemoianu: Gândul zilei

În cursul zilei de ieri poliția spaniolă a reprimat cu brutalitate de tip KGB@ Gestapo o încercare de referendum, un vot popular. Mesajul este limpede: vremea discuțiilor și a credinței în virtutea “democrațiilor” de tip neamul prost a încetat. Aceste sisteme (globalism și neam prost) și-au dat arama pe față: toate drepturile pentru “familia alternativă” dar glonț, închisoare și ciomag pentru votul popular. Dar să fim bine înțeleși, nici o brutalitate polițienească nu a putut salva imperiile de mucava, nici pe cel nazist, nici pe cel stalinist și nu vor putea salva nici imperiul sodomit (“globalist”) . Locurile organice, de la Catalunia, la Scoția și de la Maramureș la Țara Almăjului vor câștiga și vor triumfa. Este ora încercării. Dar să nu uităm: când încercarea este mai grea, atunci Dumnezeu este mai aproape. Sus Inima!

————————————–
Alexandru Nemoianu

Istoric
“Centrul de Studii și Documentare al Românilor-Americani”
(Valerian D. Trifa. Romanian-American Heritage Center)
Jackson , Michigan, USA
la

1 octombrie 2017

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii