ICR New York: Expoziția “Drepturile Omului pentru Toți”

28 Nov 2017 by admin, Comments Off on ICR New York: Expoziția “Drepturile Omului pentru Toți”

ICR New York (care, în cadrul acestui proiect de diplomație culturală, colaborează cu Misiunea Permanentă a României la ONU, cu Comisia Națională a României pentru UNESCO și cu Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport”, din România) organizează expoziția intitulată “Drepturile Omului pentru Toți”, menită a celebra Ziua Internațională a Drepturilor Omului (10 decembrie – dată la care, în 1948, Adunarea Generală a ONU a adoptat Declarația Universală a Drepturilor Omului). Vernisajul expoziției este programat în 8 decembrie 2017, dar expoziția va fi pe simezele ICRNY până la data de 20 decembrie 2017.

Având în vedere succesul proiectelor internaționale din ultimii doi ani, desfășurate în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada României în Regatul Belgiei și Ambasada României în Japonia, Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport” (www.educatie.ong) s-a adresat ICR New York cu propunerea organizării în acest an, la New York, în luna decembrie 2017, a expoziției cultural – educative intitulată “Drepturile Omului pentru Toți”.

În urma jurizării comune cu partenerii de proiect, asociația mai sus amintită a selectat lucrări reprezentative, care vor face parte  din această expoziție de la sediul ICR New York.

Proiectul este dedicat tututor segmentelor de vârstă, fiind structurat pe trei secțiuni: caligrafie, fotografie și artă plastică. Peste 100 de instituții școlare din țara noastră au răspuns pozitiv colaborării pentru acest proiect, iar românii de peste granițe, prin profesorii de Cultură și Civilizație Română, au fost anunțați și mobilizați pentru participare la acest proiect-campanie.

Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport” desfășoară proiecte educative, culturale și sportive în rândul tuturor segmentelor de vârstă, având un portofoliu bogat și participări internaționale, prin parteneriate cu instituții guvernamentale și non-guvernamentale, pe trei continente: Europa, Asia și America.

Asociația “Liber la Educație, Cultură și Sport” s-a înființat, în martie 2014, pentru a veni în sprijinul tuturor segmentelor de vârstă prin facilitarea accesului la educație, cultură și sport, atât prin programe de formare, cât și prin proiecte care să contribuie la menținerea și dezvoltarea valorilor individuale.

—————-

Comunicat de presă

ICR New York

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii