Viorel ROMAN: Vox Populi, Vox Dei

12 Mar 2018 by admin, Comments Off on Viorel ROMAN: Vox Populi, Vox Dei

Congresul PSD l-a legitimat pe Președinte cu entuziasmul, aplauzele și ovațiile celor prezenți, nu cu buletine de vot, ca pe un muritor de rând. Patru ani. El e conducătorul iubit al dreptcredincioșilor și bisericii Statului Paralel Legitim, șeful Parlamentului, Guvernului și Programul de guvernare ce aduce bunăstare românilor.

La Roma, după alegerea de către cardinali în conclavă a unui nou papă, e un străvechi privilegiu al credincioșilor latini, romano-catolici, care-l așteaptă nerăbdători în piața Sf. Petru, să-l întâmpine, legitimeze cu entuziasm, aplauze și ovații. Vox Populi, Vox Dei

În Federația Rusă, președintele celei de a treia Roma, conducătorul iubit al pravoslavnicilor și bisericii, Vladimir Putin este, la fel, alesul întregului popor, nu numai a unui partid la modă. Programul său de guvernare aduce bunăstare rușilor și slava Ortodoxiei.

În aceste zile și sub ochii noștri, teocrația orientală, bizantină, ortodoxo-socialistă a lui Stalin și Ceaușescu, fără dictatură, Război Rece și Cortina de Fier, e reabilitată cu succes de Putin și Liviu Dragnea, chiar dacă ultimul se luptă pe viață și moarte cu Statul Paralel Ilegitim.

https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf

http://bentodica.blogspot.com.au/2018/03/bremen-romania-si-europa-parteneri.html

http://www.marianagurza.ro/blog/2018/03/11/viorel-roman-dupa-congresul-psd/

https://bureriu.wordpress.com/

www.viorel-roman.ro

————————————–

Dr. Viorel ROMAN

Timișoara la 12 martie 2018

Comments are closed.

Cuvânt și Iubire

Cuvânt și Iubire

„De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Şi [&hellip

Comments Off on Cuvânt și Iubire

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!
,,Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește". (Corinteni 13,4)
 

Carţi în format PDF

Articole Recente

Reviste de cultură și spiritualitate

Linkuri Externe

Multimedia

Ziare

Vremea

Ultimele Comentarii